Du er her » Unika » Cases » Grundfos

MAGNA3 værktøj

Grundfos har udviklet en ny højteknologisk pumpe, som kan forsyne store anlæg i f.eks. boligforeninger og virksomheder med varmt vand. Den overvåger og formidler data om forbruget via smartphone og er en revolution på markedet.

case-grundfos-360x377

Da produktet var klar, skulle der udvikles en plastenhed til beskyttelse af pumpen mv. og dermed værktøjer til produktion af denne.

Opgaven blev beskrevet, og Grundfos’ krav var, at underleverandøren kunne tage opgaven med det samme, at der var 100 % leveringssikkerhed, og at produktet var i topkvalitet. Da Unika har samarbejdet med Grundfos siden 80érne og er i stand til at udvikle værktøjer i egen værktøjsafdeling og samtidig opfylder de andre krav, som Grundfos stillede, var det naturligt at lægge opgaven hos Unika.

Udviklingsfasen

Det er første gang, at Unika har været med i udviklingen af et produkt fra start til slut hos Grundfos. Det betød, at Grundfos’ højt specialiserede folk satte sig sammen med Unikas erfarne værktøjsmagere, 3D-programmører og udviklingsfolk og i august 2013 var MAGNA3 værktøjet en realitet. Værktøjet var klar til at indgå i plastproduktionen – læs mere her.
bo-1

Bo Johansen

Direktør og Værkstedschef Plastafdeling   BRUG FOR FLERE OPLYSNINGER? Mobil : +45 40 57 27 17 Mail : bjohansen@unika.dk