Du er her » Unika » Profil

Profil

Unika Danmark A/S er en af Danmarks førende leverandør af sprøjtestøbte plastemner til tekniske formål. Med firma opstart i 1971 og erfaring bygget op henover to generationer har Unika en højt specialiseret viden, som vores kunder sætter stor pris på.

Plastsprøjtestøbning er en af Unikas kernekompetencer, og med egen værktøjsafdeling kan vi, tilbyde vores kunder højt kvalificeret og tidsbesparende produktudvikling og én samlet løsning. Vi er kendte for vores åbne, ærlige og pålidelige forretningsfilosofi, der gør, at vores kunder får gennemtænkte løsninger, der gør deres hverdag nemmere. Vi leverer tekniske plastemner til en lang række betydelige danske virksomheder, og vores plastemner bliver brugt i hele verden.

Just-in-time produktion

Vi arbejder efter just-in-time produktion. Det gør, at vi er meget omstillingsparate og har meget korte leveringstider. Vores kvalitet er vores varemærke og vi er certificeret efter DS/EN ISO-9001 og UL (Underwriters Laboratories). ISO-9001 sikrer, at vores produktion kører 100% efter beskrevne kvalitetsstyringsstem, og UL sikrer sporbarhed til anvendte råvarer.

Derud over er vi også godkendt til at fremstille fødevarer relateret emner.  http://www.findsmiley.dk/661308. Vi producerer i 3-holdskift og producerer imellem 50 og 80 mio. plastemner årligt. Se eksempler på vores kundecases her.

Vores værktøjsafdeling producerer i 2-holdskift og maskinparken består af avancerede fræsere, drejebænke, slibere, gnistmaskiner samt målemaskiner fra Zeiss. Vore konstruktører bruger programmerne Solid Works og Creo og programmerne til fræsere og drejebænke laves i Mastercam.

Kvalificerede medarbejdere

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi har høj anciennitet iblandt vores erfarne medarbejdere. Siden 2008 har vi firedoblet vores medarbejderstab, og det er medvirkende til, at vi er kåret som Gazellevirksomhed i både 2011 og 2012. Vi er i dag en betydelig arbejdsplads i nærområdet. Vores medarbejderfilosofi er ”ansvarsuddelegering”. Det betyder, at vores medarbejdere bliver udfordret, har en spændende hverdag og føler ansvar for opgaveløsningen.