Du er her » Unika » Profil » Job hos Unika

Job hos Unika

Uopfordret ansøgning

Vi er altid interesserede i dygtige og engagerede medarbejdere, hvis arbejdsindsats er kendetegnet ved at være engageret, selvstændig og ansvarsfuld. Send gerne en uopfordret ansøgning til os på job@unika.dk.

Medarbejderudtalelse

Navn: Frank Fynbo
Titel: Værktøjsmager og ansvarlig for Zeiss-målemaskinerne
Ansat: 1989

“Jeg har været ansat hos Unika siden 1989 og kan ofte undre mig over, hvor årene er blevet af. I 1989, hvor jeg startede, var vi 12 medarbejdere, og nu i 2013 er vi 61. Det betyder, at det er en helt anden arbejdsplads i dag end dengang, og det har været spændende at være med hele vejen.

Da jeg startede, arbejdede jeg i værktøjsafdelingen som værktøjsmager, men i 2010 blev jeg spurgt, om jeg kunne tænke mig at blive ansvarlig for den nyindkøbte Zeiss-målemaskine. Det har jeg ikke fortrudt. Det er et spændende arbejde, hvor jeg laver måleprogrammerne til hvert enkelt emne, foretager opmålingerne og udskriver og sender rapporterne til kunderne. Det gør, at mine arbejdsdage er meget forskellige, og det sætter jeg stor pris på.

Unika er en spændende arbejdsplads, fordi vi bliver udfordret og får ansvar. Samtidig er kvalitet og præcision vist en “erhvervsskade”, jeg har. Jeg bor privat i et gammelt hus, som jeg renoverer, og det kan godt give lidt venlig hovedrysten blandt naboerne, når der bliver målt og kontrolleret lidt for meget”