Du er her » Unika » Nyheder » Større udvidelse hos Unika

Større udvidelse hos Unika

Unika gennemgår en enorm udvikling i disse år, og derfor udvides der også med ekstra produktionsfaciliteter.

En produktionshal på 4.000 m2 blot 225 m fra den eksisterende adresse på Lyngbakkevej 6 i Ans er netop taget i brug. Værktøjsafdelingen er blevet udvidet med en stor råvare- og saveafdeling og kompositdelingen har fået væsentlig mere plads, som gør arbejdsgangen lettere, og som giver plads til en helt ny maskine, 280 T Arburg med CNC-robot.

Synergien imellem de to afdelinger er væsentlig i forhold til de løsninger, der udvikles og den lave nedetid, som produktionen oplever. Værktøjsafdelingen løser evt. problemer, der opstår og produktionen kører i et konstant flow. Noget, der kommer kunderne meget tilgode. Samtidig udvikles værktøjer til plastproduktionen inhouse, hvilket forkorter udviklingsprocessen betragteligt.

Øget fokus på miljøet

Med den nye hal er der sat ekstra fokus på miljøet. Energiforbruget er reduceret og arbejdsmiljøet forbedret yderligere. Der er monteret LED belysning, og der bliver løbende investeret i hybridmaskiner og fuldelektriske maskiner med lavt støj- og energiforbrug.
I værktøjsafdelingen benyttes servoteknik i stedet for konventionel hydraulikteknik, hvor det, under konstruktion af nye støbeforme med kernetræk, er muligt. Servoteknik er nemmere at styre, billigere i drift, renere og mere støjsvag.

Facebooklinkedin