Du er her » Unika » Nyheder » Ny hjemmeside på tre sprog

Ny hjemmeside på tre sprog

underside

Unika har fået ny hjemmeside som del af en større internationaliseringsproces. Hjemmesiden er på tre sprog, og vi oplever allerede søgning fra  Tyskland, England, Kina m.fl. Det er meget glædeligt.

Kunderne er vores vigtigste prioritet, og de er vores garanti for, at vi leverer et kvalitetsprodukt og en god service. Derfor har vi også lavet en række casestories, som fremgår af den nye fane ”Cases”. Fanen vil blive udbygget med nye historier hen ad vejen. Du kan se case historierne her Cases.

Kvalitet og miljø

Kvalitet og miljø er en mærkesag for os, og derfor har vi også valgt at lave et større afsnit omkring det på siden. Se ”Kvalitetsafdeling”.

Medarbejderne – vores vigtigste ressource

Vi har ligeledes valgt, at medarbejderne er synlige på siden. En stor del af forklaringen på vores vækst skyldes, at vi giver vores medarbejdere ansvar og indflydelse, som skaber engagement og ejerskab. Derfor var det også helt naturligt, at de fremgår af den nye side.

Konstante forbedringer

Det er vores mål, at siden skal udvikles løbende. Den skal være brugervenlig og kundeorienteret, så både vores gamle og nye kunder finder det, de søger. Har du derfor nogle kommentarer eller andet til siden, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Du kan skrive til os her.

Facebooklinkedin