Du er her » Unika » Nyheder » Unika styrker kvalitetsafdelingen

Unika styrker kvalitetsafdelingen

Som en naturlig følge af Unikas store vækst er kvalitetsafdelingen blevet styrket. Steffen Toft Jensen er ansat som kvalitetschef. Steffen indgår i ledergruppen og med sin tidligere ansættelse hos Grundfos, hvor han gennem 17 år arbejdede med bl.a. leverandørkvalitet, proceskvalitet, reklamationsbehandling, produktionsteknologi og projektledelse, er det en betydelig styrkelse af Unikas kvalitetsafdeling.

Merværdi for kunder og leverandører

Vores kunder kommer til at mærke styrkelsen ved, at Unika nu er endnu bedre klædt på til, at håndtere de øgede kvalitetsaktiviteter før opstart af nye produkter. Vi har ressourcerne og fagligheden til at levere den mest omfattende kvalitets-/produktionsmæssige dokumentation. En dokumentation, der i stigende grad kræves af kunderne ved NPI-projekter.

Det betyder også, at Unika i højere grad vil indgå partnerskaber med både kunder og leverandører, og rådgive omkring nye produkters design- udviklings- og produktionsmæssige optimeringsmuligheder. Unika vil have en tæt dialog med leverandører, for at sikre fejlfrie leverancer til Unikas produktion, så spild undgås både hos leverandørerne og hos Unika.

Større fokus på performance

Med flere ledelsesmæssige ressourcer vil vi synliggøre Unikas virksomhedsperformance. Vi vil styre virksomhedens sunde udvikling i forhold til udvalgte nøgletal. KPI’er som tæt følger udviklingen for omsætning, leveringsevne, leveringskvalitet, omkostninger, sygefravær og antallet af gennemførte forbedringsforslag fra medarbejderne.

Facebooklinkedin