Du er her » Unika » Værktøj

Værktøj

Vi har egen værktøjsafdeling, og den er en af de bedst udstyrede i Danmark

I afdelingen udvikler, renoverer, konstruerer og fremstiller vi alle former for dele til plaststøbeværktøjer, presse- og stanseværktøjer, måleværktøjer, mm.

Da vi har plastproduktion og værksted under samme tag, er sprøjtestøbeværktøjerne hurtigt tilbage i produktionsafdelingen efter vedligehold eller tilretning. Som et vigtigt led i løsningen af enhver opgave tilbyder vi et tæt kundesamarbejde, hvor professionel rådgivning er en vigtig del.

Vores værktøjsafdeling består af højt specialiserede medarbejdere, som har mange års erfaring i udvikling og renovering af værktøjer. Det betyder, at deres erfaringsbank sikrer et optimalt resultat på kortest mulig tid.

Alle værktøjer efterkontrolleres på vores Zeiss-målemaskiner, der er de nyeste på markedet. Der kan derfor udskrives en detaljeret målerapport, som er kundens garanti for, at alle mål, der er specificeret til kontrol, er korrekte.

Vi foretager også opmålinger af plastemner dels på vores Zeiss målemaskine, men kan samtidigt udføre color mapping. Dette gør det muligt at sammenligne det støbte plastemne i forhold til det 3D-tegnede emne, hvor forskelle og ligheder tydeligt træder frem. Desuden giver scanningen mulighed for meget præcise opmålinger af plastemnet.

Er det et emne hvortil der ikke findes en tegning, kan vores nyeste Zeiss målemaskine udføre reverse engineering, hvilket betyder at vi, ud fra maskinens nøje måledata, kan lave tegninger og 3D-model af emnet.

Se vores maskinpark her