Du er her » Unika » Værktøj

Værktøj

Vi har egen værktøjsafdeling, og den er en af de bedst udstyrede i Danmark

I afdelingen udvikler, renovere, konstruere og fremstiller vi alle former for dele til plaststøbeværktøjer, presse- og stanseværktøjer, måleværktøjer, alt…. Da vi har plastproduktion og værksted under samme tag er sprøjtestøbeværktøjerne hurtigt tilbage i produktion efter vedligehold eller tilretning. Som et vigtigt led i løsningen af enhver opgave tilbyder vi et tæt kundesamarbejde, hvor professionel rådgivning er en vigtig del.

Vores værktøjsafdeling består af højt specialiserede medarbejdere, som har mange års erfaring i udvikling og renovering af værktøjer. Det betyder, at deres erfaringsbank sikrer et optimalt resultat på kortest mulig tid.

Alle værktøjer efterkontrolleres på vores Zeiss-målemaskiner, og der udskrives en målerapport, som er kundens garanti for, at alle mål, der er specificeret til kontrol, er korrekte.

Vi foretager også opmålinger af plastemner dels på vores Zeiss målemaskine men der kan også bruges en 3D-ct scanner, som gør det muligt visuelt at sammenligne det støbte plastemne i forhold til det 3D-tegnede emne, hvor forskelen/ligheden tydeligt træder frem og samtidig giver scanningen mulighed for meget præcise opmålinger af plastemnet.

Er det et emne der ikke findes tegning på måler vi det op og ud fra de måledata kan vores konstruktører lave tegninger og 3D-model af emnet.

Se vores maskinpark her.