Du er her » Unika » Værktøj » Udvikling, renovering og opmåling

Udvikling, renovering og opmåling

I afdelingen udvikler, renoverer, konstruerer og fremstiller vi alle former for dele til plaststøbeværktøjer, presse- og stanseværktøjer, måleværktøjer, mm. Da vi har plastproduktion og værksted under samme tag er sprøjtestøbeværktøjerne hurtigt tilbage i produktion efter vedligehold eller tilretning. Som et vigtigt led i løsningen af enhver opgave tilbyder vi et tæt kundesamarbejde, hvor professionel rådgivning er en vigtig del.

Vi har løst rigtig mange opgaver, siden virksomhedens opstart i 1971, og opgaverne har varieret fra udvikling af store komplicerede værktøjer til renovering og polering af små værktøjsdele.

Kontakt os meget gerne på mail: sjohansen@unika.dk eller på telefon +45 40 68 87 44 for sparring eller et godt tilbud.

Udvikling

Vores medarbejdere er højt specialiserede og har samtidig stor indsigt i hele processen omkring udvikling af værktøjer. De har været hos os i mange år og kender den høje kvalitet, vi står for. Det gør, at der tages hånd om alle dele af udviklingsprocessen på en professionel måde.

Renovering

Vi renoverer alle former for reservedele til produktionsudstyr som f.eks.:

  • Værktøjskomponenter til presse- og stanseværktøjer
  • Komponenter til måleværktøjer
  • Plaststøbeværktøjer

Opmåling

Vi efterkontrollerer alle vores værktøjer. Med vores professionelle Zeiss-målemaskiner kan vi garantere kunden, at emnet lever 100% op til de specifikationer, som er defineret. Zeiss-målemaskinerne kan kontrollere ned til 2 my.

Se vores maskinpark her