Værktøjsafdelingens forvandling og nye investering

Værktøjsafdelingens forvandling og nye investering

 

Ny høj hastig­heds­fræ­ser

 

Så er om­byg­nin­gen i værk­tøjs­af­de­lin­gen klar og ud­sty­ret med en ny og avan­ce­ret høj­has­tig­heds­fræ­ser.

Vi ser frem til et yder­li­ge­re kva­li­tets­løft i værk­tøjs­af­de­lin­gen. Bå­de i form af om­byg­ning af lo­ka­le, der le­ver op til kravs­spe­ci­fi­ka­tio­nen til den nye fræ­ser med det rig­ti­ge gulv og det rig­ti­ge in­de­kli­ma og og­så i form af in­ve­ste­rin­gen i det nyes­te in­den for fræ­sere.

I lo­ka­let har vi nu in­stal­le­ret Ma­kino D200Z Ver­ti­kal 5-ak­set fræ­ser, der kø­rer med ek­strem høj has­tig­hed og nøj­ag­tig­hed sam­ti­dig. Et per­fekt fun­da­ment for res­pon­siv høj­has­tig­heds­skæring og unik over­flade­finish, der re­du­ce­rer el­ler helt er­stat­ter hånd­ar­bej­det.

Fræ­se­ren er ud­sty­ret med SGI 5 soft­ware, der sty­rer be­væ­gel­se og kon­trol­le­rer gra­den af nøj­agtighed og kvalitet i blandinger og matchninger af intrikate overflader og 3D-nøjag­tig­heds­krav.

Det vil sige, at vi i frem­ti­den hur­ti­ge­re og fej­lfrit kan fræ­se med en høje­re præ­ci­sion og stram­me­re to­le­ran­cer mat­chen­de til de kom­plek­se 3D-kon­true­re­de ar­bejds­em­ner.

Vi vil gi­ve kun­der­ne den hur­tigs­te, beds­te og mest mo­der­ne ser­vi­ce ved at frem­stil­le og ved­li­ge­hol­de værk­tøjer af me­get høj kva­li­tet og præ­ci­sion til plast­sprøj­te­støb­ning med den­ne fræ­ser, og ser frem til at høj­ne den dans­ke værk­tøjs­frem­stil­ling med nyes­te tek­no­lo­gi hos Uni­ka Dan­mark A/S.